14 вересня 2017

Презентація серії книжок видавництва Vozdvizhenka Arts House

Видавництво Vozdvizhenka Arts House у межах щорічного Форуму видавців у Львові презентує серію книжок, написаних художниками, що працюють на межі візуального і вербального.  

15 вересня о 17:00 у Мистецькому об’єднанні "Дзиґа" (за адресою м. Львів, вул. Вірменська, 35) художник та письменник Юрій Лейдерман разом із засновником галереї та видавництва Vozdvizhenka Arts House Віктором Савківим представлять серію книжок художників, які водночас є письменниками: Леоніда Войцехова, Юрія Лейдермана та Олександра Мільштейна. На презентації буде порушено питання необхідності таких видань, художник та видавець прочитають улюблені уривки, розберуть творчий метод кожного з авторів та причину їхнього звернення до тексту.

Після презентації гості зможуть придбати книжки (або всю серію за спеціальною ціною) та отримати автограф на власному примірнику "Моабітських хронік" Юрія Лейдермана.
Окрім того, в просторі галереї "Дзиґа" можна буде переглянути деякі ілюстрації, що увійшли до книжки "П’ятиполь" Олександра Мільштейна. Виставка відкрита для глядачів до 25 вересня 2017 року.
  Vozdvizhenka Arts House – київська галерея сучасного мистецтва, частина проекту, що також включає видавництво, концерт-хол, бар та онлайн-радіо. Проект постійно трансформується та часто сам по собі стає арт-об’єктом, актуальною мистецькою практикою та дослідницькою платформою. З 2016 року було опубліковано три видання, їх схвально зустріли критики та професійна спільнота.   Книжки можна придбати за посиланням: https://32vozdvizhenka.com/prodcut-category/knigi
Більше інформації за телефоном: 066 546 18 07